Ocean s 8: Jaf cu clasă – film

În luna iunie, participând la un concurs pe pagina celor de la Shopping City Piatra Neamț, am avut surpriza să primesc notificare de la ei în care mă înștiințau că am câștigat 2 bilete de film la Cinema City Piatra Neamț. Cum orice motiv de relaxare e binevenit, am făcut o mini-excursie până în pitorescul orășel montan.

Filmul – Ocean‘s 8: Jaf cu clasă – un mix între acțiune și comedie, reunește 8 nume sonore: Cate Blanchett, Sandra Bullock, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina. Debbie Ocean, personajul jucat de Sandra Bullock, pune la cale cel mai mare jaf din viața ei, iar pentru asta are nevoie de o echipă de profesioniste. Ținta este un superb colier din diamante în valoare de 150 milioane de dolari.

Filmul mi s-a părut relaxant, savuros chiar cu așa distribuție feminină. Îl recomand pentru o seară cu fetele sau când vreți să vă deconectați de la stresul cotidian. Toți cei prezenți în sala de cinema au primit câte un lipgloss de la Max Factor și o ojă Rimmel, pentru care foarte mulțumesc. 🙂 Voi ce recomandări de filme/seriale aveți?

36672356_2452021494823357_1329824515970039808_n

Reclame

2 gânduri despre „Ocean s 8: Jaf cu clasă – film

  1. imi plac evenimentele astea gen Ladies night organizate de cei de la Cinema City! Noi am fost la Book Club acum vreo 2 luni. Acum, despre filmul asta am auzit tot felul de pareri, nici nu stiu daca sa-l caut sau nu. Sunt in ceata!

    Apreciază

  2. Mie mi-a plăcut, nu e genul să te dea pe spate, dar merge după o zi de muncă. Mă așteptam ca al meu soț să se plictisească, dar chiar a gustat momentele spumoase (cu atâtea femei frumoase în distribuție, era normal) :)))

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s