Uită de transpirație cu Perspirex!

Zilele caniculare, stresul provocat de un examen sau agitația de la câte un eveniment care se lasă cu dănțuială până în zori pot fi cauzele mirosului neplăcut sau a transpirației excesive. Soluția acestor probleme este Perspirex!

instapic

Ce este Perspirex și cum se utilizează?

Perspirex este un antiperspirant, de tip roll-on, cu o formulă unică și patentată ce oferă protecție reală și de durată împotriva transpirației și a mirosului neplăcut.

Pentru un efect maxim, Perspirex trebuie aplicat numai seara, înainte de culcare, când glandele sudoripare sunt mai puțin active, pe pielea complet uscată și neiritată (la 48 de ore de la epilat sau ras). Dimineața te poți spăla fără a fi nevoie să reaplici Perspirex, efectul menținându-se chiar și după duș. Reaplică în primele 4-5 zile pentru a obține efectul maxim. După prima săptămână, aplică doar o dată la 4-5 zile, pe pielea spălată și uscată.

39454684_315415342365556_1394079382791782400_n

Avantajele folosirii Perspirex

  • controlează transpirația excesivă și mirosul neplăcut timp de 3-5 zile;
  • toate antiperspirantele Perspirex sunt unisex și nu conțin parfum;
  • sistemul Active Care protejează pielea sensibilă și oferă o senzație plăcută;
  • un singur flacon îți este suficient până la 4 luni.

Am avut norocul să fiu selectată în campania @BUZZStore și să primesc antiperspirantele Perspirex chiar înainte de ultima plecare spre Bucovina. Perspirex m-a însoțit în bagajul de călătorie și mi-a fost un aliat de nădejde împotriva transpirației neplăcute. Patru dintre prietenii mei au primit câte un antiperspirant Perspirex Original și s-au bucurat că pot testa alături de mine acest produs inovator.

Cu drag,

Simona

 

Reclame

5 gânduri despre „Uită de transpirație cu Perspirex!

  1. Trebuie să recunosc, nu mă încântă ideea de a folosi un antiperspirant înainte de culcare (când dorm îmi place să las pielea să respire), însă acest perspirex mi-a stârnit interesul. În ultima perioadă, am început să fac mult sport așa că mi-ar cam fi de folos.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Folosesc și eu Perspirex doar când merg la un eveniment și am nevoia ca zona axilei să fie complet uscată. Zi de zi prefer să folosesc un deodorant care nu conține alcool sau aluminium.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s