Bună, simpaticilor! Astăzi vreau să vă prezint noua gamă completă de îngrijire a părului de la AVON – Advance Techniques Reconstruction. Nu puteam zice pas unei noi campanii Buzzstore, așa că am acceptat imediat provocarea de a testa noile produse din catalogul Avon.

Atunci când părul nu arată așa cum ți-ai dori, parcă nici starea ta de spirit nu mai e la fel de bună. Degeaba încerci să ți-l aranjezi cu placa sau ondulatorul, dacă nu folosești produse potrivite tipului tău de păr sau elimini din rutina ta de îngrijire un produs care ți-ar îmbunătăți aspectul final. Secretul unui păr fortificat și strălucitor constă în respectarea unor pași simpli și a unui ritual de îngrijire adecvat fiecărui tip de păr.

Pasul 1: Șamponul ajută la repararea părului deteriorat și îi oferă un aspect sănătos.

Pasul 2: Balsamul reparator vine perfect în completarea șamponului, ajută la prevenirea căderii părului și face descurcarea sa mai ușoară.

Pasul 3: Serul regenerator cu uleiuri prețioase de argan și cocos se aplică pe toată lungimea părului, atât umed, cât și uscat, asigurând îngrijire și protecție de durată.

Gama Avon Advance Techniques Reconstruction are la bază tehnologia PROFIBERPLEX și keratină lichidă ce ajută la reconstrucția și netezirea firului de păr. Produsele din această gamă conțin uleiuri și D-pantenol ce ajută la hidratarea și protecția împotriva deteriorării.

Mini-periile de păr, aflate în kit-ul de BUZZ AVON, le-am oferit cu drag colegelor mele simpatice, alături de câte un catalog AVON.

În concluzie, deși am un păr destul de pretențios, cu un fir moale, cu tendințe de producere a unei cantitatăți mari de sebum, această gamă de îngrijire este potrivită tipului meu de păr, asigurându-i hidratarea și strălucirea de care are nevoie.

Tu ce părere ai despre gama Avon Advance Techniques? Ai încercat aceste produse?