O campanie BUZZStore la care am fost acceptată este cea în colaborare cu Always. Cu absorbantele Always am făcut cunoștință undeva prin clasa a IX-a sau a X-a când niște fete ne-au împărțit câte un pachet promoțional în care am găsit și informații utile despre produse. De-a lungul timpului, chiar dacă am mai testat și alte mărci, am rămas fidelă acestui brand.

Savurează orice moment Always!

De multe ori, când se apropia perioada menstruației îmi era frică să nu-mi pătez pantalonii când eram la școală sau, mai târziu, la serviciu. Nici nu îndrăzneam să port fustă sau rochie sau haine deschise la culoare! Îmi era teamă să fac mișcări bruște, iar la orele de sport mă învoiam. Cred că vă regăsiți multe dintre voi, așa-i?

Cu noile absorbante Always Platinum nu e nevoie să renunți la dorința de a explora și de a participa la noi provocări zilnice nici chiar în perioada menstruală! E momentul să nu te mai temi să faci lucrurile zilnice care îți plac și să savurezi din plin orice oportunitate!

Protecția Always Platinum

Noile absorbante Always Platinum sunt proiectate cu sistemul Zero Feel, fiind ultra confortabile și sigure:

  • aripioare moi, concepute pentru a fi blânde cu pielea și pentru a evita iritarea
  • tehnologia 3D LeakGuard pentru a preveni scurgerile laterale
  • 1000 de micro-perne pentru un plus de confort și absorbție
  • design Soft&Fit pentru a se potrivi corpului tău

Always Platinum asigură o protecție sporită (față de Always Ultra) datorită barierelor laterale super-absorbante care protejează împotriva scurgerilor și interiorului îmbunătățit cu mai mult material absorbant (față de Always Ultra) care absoarbe lichidul în interior.

Absorbante de zi și noapte

Absorbantele Always Platinum Night and Secure Night (măsurile 3 și 4) sunt create special pentru protecție pe timpul nopții, având o suprafață de protecție extinsă. Absorbantele Platinum Secure Night au porțiunea din spate cu 60% mai mare față de Always Platinum cu aripioare măsura 1, pentru a ne simți protejate chiar și în somn. Măsurile 1 și 2 sunt absorbante de zi, fiecare cu grad de absorbție diferit.