În noua campanie de testare BUZZStore am redescoperit noua gamă de produse Barnangen, amestecul optim dintre știință și natură, care oferă o îngrijire echilibrată datorită formulei vegane cu până la 95% ingrediente de origine naturală.

Ingrediente de inspirație nordică

Ingredientele folosite la produsele Barnangen evocă frumoasele peisaje suedeze, lumină, mare, pădure, ce creează o adevărată oază pentru plante rare și variate, ierburi și ingrediente hrănitoare pe care suedezii le-au folosit de-a lungul secolelor cu încredere.

Fructele sălbatice nordice, precum murul pitic, dar și ingredientele simbolice, precum mesteacănul și florile de soc, sunt infuzate în produsele de îngrijire a corpului Barnangen și îmbinate cu formule științifice de îngrijire a pielii, precum ingredientul semnătură Cold Cream, o rețetă de înfrumusețare cunoscută pentru proprietățile sale de protejare a pielii împotriva iritării și a uscării.

Barnangen – ritualul complet de îngrijire

În coletul trimis de BUZZStore am descoperit 3 produse de îngrijire Barnangen, un săculeț cu o piatră ponce, o lufă și un burete, 5 mostre de cremă de corp.

Crema de duș Oil Intense, cu Ulei de Trandafir Sălbatic și 7% cremă protectoare Cold Cream este special concepută pentru pielea foarte uscată. Oferă hidratare, catifelare și îngrijire delicată.

Loțiunea de corp Oil Intense se absoarbe rapid și hrănește pielea foarte uscată pentru o hidratare de lungă durată, datorită formulei cu Ulei de Trandafir Sălbatic și 7% cremă protectoare Cold Cream.

Balsamul de corp Oil Intense hrănește în profunzime pielea uscată, combinând o textură ușoară cu o plăcere senzorială desăvârșită.

Ador să mă scufund în apa caldă a căzii, să-mi alint corpul cu tot felul de creme și geluri de duș cu arome îmbietoare simțului olfactiv, astfel că aceste produse sunt perfecte pentru răsfățul corpului meu.

Voi ați descoperit produsele Barnangen, ce vă place mai mult la ele?