Nu pot să zic că frecventez în mod constant restaurantele de tip fast-food, asta pentru că bugetul familiei ar fi grav afectat, dar și pentru că sunt conștientă că nu e cea mai bună variantă pentru sănătate. Uneori, însă, ne place să ieșim din tipare și mai comitem câte o extravaganță din asta. Bucuria mea că scap de culinărit prin bucătărie în acea zi!

Mai bine mai târziu decât niciodată!

La țanc a picat campania Buzzstore în cadrul căreia am avut ocazia să testăm noile meniuri KFC cu strips nepicanți. Am primit 2 meniuri, fiecare cu câte 8 strips de pui nepicanți, o porție medie de cartofi prăjiți, un sos de usturoi și o băutură răcoritoare la alegere. Am ales să le savurăm în confortul casei noastre, ținând cont de contextul actual, mai ales că eram și cu cel mic după noi. Pentru că nu știam exact ce voi primi, am mai comandat în plus un meniu la 9 lei ce conține 2 bucăți de strips nepicanți și o porție medie de cartofi prăjiți. Vă spun sincer că ne-au mai rămas bucățele de pui și pe a doua zi și tare bine ne-au mai prins alături de un pireu pufos.

Bucățelele de pui sunt ușor crocante la exterior, cu un gust delicios de pui, iar alături de sosul de usturoi merg de minune și se completează reciproc. Curcubeu pe cerul gurii, nu alta! Mâncarea picantă eu nu o agreez deloc, nici soțul nu se dă în vânt, astfel că aceste noi meniuri sunt preferatele noastre și abia aștept momentul să ne mai răsfățăm cu ele.

Voi ați încercat noile meniuri cu strips nepicanți? Ce părere aveți despre ele?