Când știu că trebuie să fac curățenie, mă înarmez cu muuultă răbdare. E dificil cu un toddler de aproape 2 ani să menții casa curată în parametri normali. Pentru a-mi ușura activitățile din casă, BUZZStore mi-a trimis un kit de curățenie cu produse Swiffer.

Ce include Starter Kitul?

  • Mopul cu un cap pivotant la 360 grade care curăță oriunde chiar și în locuri greu accesibile, cum ar fi sub frigidere, cuptoare și canapele, precum colțuri și margini;
  • Lavetele uscate groase ce rețin praful, murdăria și părul;
  • Lavetele umede dizolvă murdăria și o rețin, lăsând un miros proaspăt și curat;
  • Pămătuful (Duster) care captează și reține praful, părul și alergeni de la acarieni, pisici și câini de pe aproape orice suprafață, indiferent de înălțime.

Cu mopul Swiffer am făcut cunoștință mai devreme, când l-am primit într-un Buzzbox. Încă de atunci, mi s-a părut eficient și super ușor de utilizat chiar și de băiatul cel mare. Laveta se prinde foarte repede și ușor, iar după ce ai terminat de curățat, efectiv o arunci. Super simplu! Fără bătăi de cap, fără a fi nevoie să spălăm laveta, să ne umplem de mizerie sau păr.

În kitul Swiffer pentru praf am găsit 1 mâner și 4 rezerve cu mii de fibre pufoase care își adaptează forma pentru a ajunge în toate colțurile, astfel încât să puteți scăpa de praf și păr pe aproape orice suprafață.

Timpul este atât de prețios în ziua de azi, suntem prinși în atâtea activități, vrem să rezolvăm cât mai multe taskuri într-un timp relativ scurt, încât este nevoie să recurgem la mici tertipuri pentru a mai câștiga puțin timp liber. De aceea, îți recomand cu încredere produsele Swiffer care te ajută să îndepărtezi murdăria într-o secundă, pentru a câștiga mai mult timp liber și a sta cu familia.