De multe ori suntem nevoiți să renunțăm la hainele noastre preferate din pricina petelor sau a degradării țesăturilor. În prezent, cel mai mult au de suferit hainele celui mic, numeroase pete își fac apariția oricât aș încerca să le protejez cu bavețele. E la vârsta la care experimentează gusturi și texturi noi, iar cele mai colorate și dificile pete își găsesc loc pe hăinuțele lui.

1 Vanish, niciun aditiv de spălare

Anul trecut participam la prima campanie de testare a produselor Vanish susținută de BUZZStore. M-au convins de la prima utilizare și de atunci le am mereu la îndemână.

Kit-ul de testare Vanish Oxi Action

  • 1 Vanish Oxi Action Gel Concentrat Pink
  • 1 Vanish Oxi Action Gel Concentrat White
  • 1 Vanish Oxi Action Pink pudră
  • 1 Vanish Oxi Action White pudră
  • 1 geantă de plajă

Pentru a scăpa de petele dificile aplic puțin Vanish direct pe pată până o acopăr complet, frec pata manual, las cam 10 minute produsul să acționeze, adaug 1 măsură de Vanish pudră în mașina de spălat alături de detergent și spăl normal.

Varianta White este destinată rufelor albe, pe când cea Pink – rufelor colorate. Nu mai e nevoie să adaug alt aditiv pentru spălare, Vanish curăță impecabil și prelungește durata de viață a hainelor mele preferate.

Voi cum vă împăcați cu produsele Vanish?